Cupa Vasluiului la automodele

De vineri și până duminică, la Ștrandrul Municipal va avea loc cea de-a 24-a ediție a concursului național de automodele Cupa Vasluiului, competiție organizată de Palatul Copiilor.

Palatul Copiilor Vaslui organizează, în perioada 22-24 iunie, cea de-a 24-a ediție a concursului național de automodele dotat cu Cupa Vasluiului, care se adresează claselor 1/10 off road-4 WD, 1/8-4 WD termice și 1/10 2WD.

“Va fi un concurs puternic, la care participă 12 echipaje, dintre care unele sunt între primele cinci din țară la categoria lor. Sperăm într-o ediție reușită. Țin să mulțumesc domnului primar Vasile Pavăl și Primăriei Vaslui pentru susținerea acordată în organizare. Mulțumesc și Inspectoratului Școlar Județean, Direcției Județene pentru Sport și Tineret și conducerii Palatului Copiilor. Alături de noi se află și Grupul de firme Safir. Fără ajutorul lor, competiția nu se poate desfășura în condiții normale”, a declarat Constantin Olaru, instructorul echipajului de la Palatul Cpiilor Vaslui.

La concurs, care va avea loc la Ștrandul Municipal, vor participa echipaje din București, Pucioasa, Slobozia, Bicaz, Câmpulung Moldovenesc, Hârlău, Harghita și Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − two =