Premii la Cupa de Vară

CS ”Liga de Est” Vaslui a obținut 17 medalii la Cupa Națională de Vară de la Petroșani, dintre care șapte de aur, șase de argint și patru de bronz.

Eliza Ștefania Filip (tull, junioare III), Ștefania Miruna Lupașcu (tull și luptă, junioare I), Dragoș Chiriac (tull, juniori I), Vlăduț Bîrleanu (luptă, juniori III), Denisa Filip (luptă, junioare III) și Amalia Codreanu (luptă, junioare II), de la CS ”Liga de Est” Vaslui, sunt performerii ultimei ediții a Cupei de Vară de la Petroșani, unde au “cules” șapte medalii de aur, șase de argint și patru de bronz.

”În urma rezultatelor obținute de sportivii clubului nostru la juniori, vor fi selectionați cei de pe primele locuri în vederea participării la Cupa Europeană de juniori și seniori din 19-21 octombrie 2018, Sibiu. Mulțumim pentru ajutorul acordat de Consiliul Județean, Primăriei Vaslui, Liceului ”Emil Racoviță” și tuturor persoanelor implicate în activitatea clubului”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS ”Liga de Est”.

Clubul vasluian a fost reprezentat la Petroșani de șapte sportivi, dintre care trei juniori III (Ștefania Filip, Denisa Filip, Cristina Fanaragiu, Vlăduț Bîrleanu), un junior II (Amalia Codreanu), trei juniori I (Miruna Lupașcu, Ana Maria Hăisan, Dragoș Chiriac), un antrenor (Mihai Hondru), trei arbitri (Mihai Hondru, Ana Maria Hăisan, Miruna Lupașcu) și trei suporteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + nineteen =