Trial la Târlungeni

Denis Bujor, Iustin Neacșu, Rareș Scocîlcă, David Maftei și Mihnea Doru, de la Comstar Vaslui, au fost convocați la o tabără de selecție organizată de FRF pentru formarea echipei naționale de fotbal U15 (juniori născuți în anul 2004).

În perioada 16-23 iunie, la Târlungeni are loc o selecție organizată de Federația Română de Fotbal (FRF), la care au fost invitați 153 de jucători născuți în 2004. Printre aceștia se află și cinci fotbaliști de la Comstar Vaslui: Denis Bujor, Iustin Neacșu, Rareș Scocîlcă, David Maftei și Mihnea Doru. Ei se vor pregăti sub comanda lui Ion Geolgău.

“Este o acțiune de amploare, la care participă copii eligibili pentru viitoarea echipă națională U15. În fiecare zi au loc patru partide, prin care încercăm să identificăm cei mai buni jucători. În total, la finalul trialului, vor rămâne în atenția noastră 44 dintre cei 153, iar ceilalți vor fi monitorizați în continuare de noi. La acțiune participă referenții zonali, Ionel Augustin, membru în Comisia Tehnică a FRF, și Eugen Anghel, antrenor cu portarii la loturile naționale, iar la finalul săptămânii așteptăm vizita lui Jean-François Domergue, oficial UEFA specializat în fotbalul juvenil”, a declarat Ion Geolgău.

După acțiunea de la Târlungeni, FRF va desfășura la Buftea o acțiune dedicată juniorilor români care evolueazã la cluburile din străinătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =