Daniela Trică are buletin!

Gimnasta Daniela Trică, legitimată la CSS Bârlad și inclusă în lotul național de senioare ce se pregătește la Deva, a împlinit ieri 14 ani.

Bârlădeanca Daniela Trică, practicantă a gimnasticii artistice încă de la vârsta de patru ani, deținătoare a numeroase medalii naționale la individual și pe echipe, și-a aniversat, ieri, ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 14 ani. Ca și în 2017, nu a petrecut la Bârlad, alături de familia biologică, ci la Deva (județul Hunedoara), cu familia „adoptivă”, unde se pregătește alături de celelalte gimnaste din țară ce fac parte din lotul olimpic al României, inclusiv de o altă bârlădeancă, în speță Laura Iacob (16 ani – senioară), care este legitimată la CSM Onești.

Sportiva, care și-a început cariera în cadrul secției de gimnastică a CSS Bârlad, sub îndrumarea profesorilor Ana Maria și Liviu Iordache, face parte din categoria Junioare I, nivel 6 (14-15 ani) și, chiar dacă nu se mai pregătește aici, continuă să reprezinte orașul natal în competiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =