De 15 ani în slujba vasluienilor: Gaz Est – companie de top!

Una dintre cele mai prestigioase firme vasluiene, Gaz Est SA, a împlinit 15 ani de la înființare. În toată această perioadă, oamenii ei au evoluat odată cu tehnologia și au oferit calitate, profesionalism și prietenie. Cu ocazia aniversării, conducerea societății nu-și dorește decât ca Gaz Est să rămână soluția optimă pentru toți vasluienii.

15 ani de activitate intensă și zeci de mii de clienți, plus o gamă largă de servicii de profil oferite abonaților, aceasta este, foarte pe scurt, cartea de vizită a operatorului județean de gaze naturale, SC Gaz Est SA Vaslui, o companie care a pornit de la dorința Uniunii Europene de a oferi modele de privatizare într-un domeniu foarte sensibil.

Într-o locație selectă, miercuri seară, a avut loc celebrarea celor 15 ani de la înființare. Pe lângă angajați și conducerea companiei, au fost invitați reprezentanți ai administrației publice, șefi de servicii deconcentrate și oameni de afaceri.

Adrian Tighici, directorul SC Gaz Est Vaslui, a subliniat că este onorat să fie “maestru de ceremonii”: “Au trecut 15 ani… 2003 a fost anul de început al companiei. Au fost ani de muncă, lecții învățate, proiecte asumate și astăzi putem spune că această companie este un brand, depășind mult notorietatea locală prin furnizarea de gaze naturale pe tot întreg teritoriul României. În toate județele avem abonați, casnici și agenți economici. În acești 15 ani de activitate compania a avut un trend ascendent, investind în rețelele de gaze atât în mediul urban, cât și în rural. Cei peste 350 de km de rețea realizați până acum în trei orașe și 12 comune vasluiene, racordând 35.000 de abonați, au generat oportunități pentru dezvoltarea mediului de afaceri, au creat locuri de muncă și, nu în ultimul rând, au ridicat gradul de confort domestic. Sigur că nu ne vom opri aici. Se zice că longevitatea este un sinonim al succesului. Gaz Est de astăzi se datorează în primul rând echipei de salariați, oameni minunați pentru care am o stimă deosebită, buni profesioniști, devotați. Cei 15 ani se datorează și colaboratorilor și partenerilor, clienților noștri, abonaților noștri”.

Vasile Pavăl, primarul munipiului Vaslui, a menționat că Gaz Est a plecat la drum în urmă cu 15 ani cu multe semne de întrebare, pe o piață destul de dificilă: “Rezultatul a fost firma cu care se mândresc toți vasluienii, și care asigură confortul și un trai mai bun tuturor. Gaz Est are un aport important la bugetul local, generează dezvoltare în cadrul comunităților și este un prestator important de servicii. În acest moment, toate străzile din municipiul reședință au gaze naturale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =