“Muncim împreună, petrecem împreună!”: Ziua comunei Fălciu

În speranța unei zile fără ploaie, cu toate că ne-o cam dorim, îmi doresc să ne întâlnim la acest important eveniment din viața comunității. Îi aștept cu mare drag pe toți locuitorii să se bucure de sărbătoarea comunei lor pentru că merită cu prisosință”, a declarat primarul Neculai Moraru.

Peste două zile, Fălciul va fi în sărbătoare. Întreaga suflare a comunei, plus primari și săteni din alte localități de pe Valea Prutului, precum și oficialități județene sunt așteptați, duminică, de Sânziene, pentru a lua parte la manifestările festive.

“În anul 2009, organizarea primei ediții a Zilei comunei Fălciu a consacrat începutul unei tradiții, spre bucuria tuturor locuitorilor, care văd în acest eveniment un binemeritat prilej de destindere. Toate edițiile precedente, desfășurate sub genericul «Sărbătoarea Sânzienelor» s-au bucurat de succes, centrul localității devenind un furnicar de oameni veniți de prin toate colțurile județului, inimile tuturor deschizându-se sub asaltul unor emoții de neuitat”, a declarat primarul Neculai Moraru.

Nici ediția din acest an, a X-a, nu va face excepție de la regula reușitei, a organizării ireproșabile, capitol la care edilul șef al Fălciului s-a întrecut pe sine de fiecare dată.

“În speranța unei zile fără ploaie, cu toate că ne-o cam dorim, îmi doresc să ne întâlnim la acest important eveniment din viața comunității. Îi aștept cu mare drag pe toți locuitorii să se bucure de sărbătoarea comunei lor pentru că merită cu prisosință. Dacă muncim împreună, petrecem împreună!”, a mai spus Neculai Moraru.

Ziua va începe cu întreceri sportive, continuând cu reprezentațiile interpreților și dansatorilor din Fălciu și localitățile învecinate. Începând cu ora 18, pe scena montată la stadionul comunal vor urca Laura Lavric, Adda, Alesis, Anișoara Puică, Chihlimbar ș.a.

Ziua comunei Fălciu se va încheia cu un foc de artificii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =